Pronájem bytu 2+1 Praha 6 – Bubeneč, Národní Obrany

Pronájem bytu 2+1 po rekonstrukci v 3. podlaží s výtahem a rozloze 56,8 m², ul. Národní Obrany, Praha 6 – Bubeneč. Byt se nachází v činžovním domě a vyhledávané lokalitě s dobrým spojením do mezinárodních škol, ambasád i letiště. Byt je nezařízený, ale vybaven novou kuchyňskou linkou a spotřebiči (horkovzdušná el. trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, myčka, kombinovaná lednice s mrazákem). Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou přípojka na pračku. Pokoje jsou neprůchozí s orientací do klidné ulice. Na podlahách plovoucí podlaha, vinyl a dlažba. Byt je vhodný pro spolubydlení, pár i jednotlivce. V suterénu je sklepní kóje, která patří k bytu. Nájemník může využívat společnou zahradu u domu. V okolí veškerá občanská vybavenost a skvělá dostupnost ke spojům MHD (stanice metra Dejvická, Hradčanská, autobusové i tramvajové zastávky) – Kaufland, Penny market, ZŠ speciální a Praktická škola, restaurace, pošta, dětské hřiště. Ve volném čase můžete využít k relaxaci či sportovním aktivitám nedalekou Stromovku, Letenské sady, nebo park Willyho Brandta.

Pronájem bytu 3+1 Praha 2 – Vinohrady, Vinohradská

Pronájem bytu 3+1,  112 m2 v žádané lokalitě Vinohrady s výbornou dostupností do centra města (Václavské náměstí vzdáleno 3 minuty chůze). Rekonstrukce  bytu byla provedena před 3 lety, jejímž výsledkem je moderní byt se třemi prostornými místnostmi, který je díky poloze v 4. patře plný denního světla, a díky kvalitě použitých materiálů se jedná o velmi příjemné moderní bydlení. Úložné prostory rozšiřuje komora v bytě a sklep v suterénu. Kuchyně je samostatnou místností a je vybavena spotřebiči (bez myčky, kterou je však po vzájemné dohodě možné doplnit). Koupelna disponuje sprchovým koutem a toaletou. Předností tohoto bydlení je dostatek prostoru, světlost, dispozice a především vyhledávaná lokalita s výbornou dostupností do všech koutů Prahy (tramvaje, metro A, C – Muzeum) a s maximální občanskou vybaveností v nejbližším okolí (kavárny, restaurace, Národní muzeum, Opera… ).

Pronájem bytu 2+1 Praha 6 – Břevnov, Krásného

Pronájem zrekonstruovaného bytu 2+1, 55 m2, který se nachází ve druhém patře cihlového domu. Byt nabízí se svou orientací na jih velmi pěkný výhled do vzrostlé zeleně na sídlišti Petřiny. Byt je ve velmi dobrém stavu, 4 roky po kompletní rekonstrukci. V předsíni je skříň a botníkem, velká vestavěná skříň v ložnici, kuchyňská linka se všemi spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, indukční varná deska, digestoř). Lokalitě sídliště Petřiny je v poledních letech velmi oblíbená lokalita díky stanici metra linky „A“ Petřiny které zajišťuje skvělou dostupnost do centra Prahy. Během 10 minut se autem dostanete na Václavské náměstí. Parkovat můžete před domem na modrých zónách. V okolí najdete vše, co k běžnému životu potřebujete. Pošta, škola, školka, supermarkety, restaurace, kavárny, lékárny, nedaleko je i vojenská nemocnice. V pár minutách pěší chůze od domu najdete oboru Hvězda. Velkou výhodou jsou přilehlé zastávky MHD (bus, tramvaj) ze kterých se pohodlně dostanete na Zličín, Motol nebo do Dejvic.